Menu Sluiten

Recensies

Ervaringen van anderen

Krista en Connor, balans en coordinatie

Vanmorgen weer samen met Connor een super morgend gehad bij Marion… Goeie coaching… In alle rust werken met je hond… Onder vriendelijke leiding… Niets moet… Connor geeft zelf aan wat hij wel of niet ziet zitten… Vol vertrouwen werken met je hond… Samen je band versterken…. Gewoon super… Thx Marion voor de lieve en goede zorgen… Pootje van Connor… Krista en Connor… Zandhoven.. België

Riana van den Broek:

Prettige, vriendelijke dame met zeer veel kennis. Ze werkt via de connectie methode wat voor ons de beste manier is. Je krijgt een zeer duidelijk en uitgebreid verslag zodat je alles goed kan nalezen. Ze neemt de tijd, luistert en observeert. Ook het omheinde veldje waar je samen met je honden kunt oefenen en werken is erg prettig.

Bedankt hondenbegeleiding

Via een oproep op Facebook ben ik in contact gekomen met Marion. Ik had al het een en ander gelezen over de connectiemethode en ik vind dit een prachtige methode! Ik heb contact opgenomen met Marion en wij kwamen er achter dat wij helaas behoorlijk ver uit elkaar wonen! Maar.. Marion vertelde dat ze eerder al begeleiding via Skype had gedaan. Ik ben filmpjes gaan maken van hetgeen ik tegen aan liep met mijn hond. Deze ging Marion dan bekijken, waarna we vervolgens een Skypesessie hielden om haar bevindingen te bespreken en te overleggen over wat ik zou kunnen veranderen/aanpassen in de samenleving met mijn hond. Wat heb ik dit als ontzettend fijn en ondersteunend ervaren! 

Marion heeft mij leren vertrouwen op mijn gevoel, heeft mij geleerd nog beter te kunnen kijken naar mijn hond en eigenlijk met kleine aanpassingen/veranderingen al een heel groot verschil teweeg kunnen brengen! Hierdoor is mijn band met mijn hond nog meer versterkt en kunnen wij heel fijn samenleven, doordat we elkaar goed begrijpen en afstemmen op elkaar. Marion is een prettig persoon en weet waar ze over praat en staat ook volledig achter haar manier van werken. Ik hoop dat je nog vele mensen mag begeleiden met de connectiemethode, want ik gun iedereen van harte zo’n mooie samenleving met hun hond en jou als hun begeleider! Heel erg bedankt Marion!  Lieve groet van Jacqueline

Bianca van de Vijver:

Marion staat voor wie ze is, namelijk een zorgzame, eerlijke en liefdevolle dame. Ze oordeelt niet en zal zich altijd 100% inzetten voor jou en je viervoeter. Ze is heel professioneel, kan goed luisteren en zal je nieuwe inzichten geven waardoor je snel een positieve verandering zal ervaren in het gedrag van je hond. In haar uitgebreid verslag staat alles duidelijk weergegeven zodat je altijd kan terug blikken op het gehele consult. Super handig! Ik heb 2 sterke rassen, namelijk een husky en een beagle en we hebben veel aan advies en inzichten gehad, een echte aanrader! Bedankt Marion.