Menu Sluiten

Opvoeden van je pup

Opvoeden van je pup

Pup-zwemmen

Het zou fijn zijn bij de komst van je pup als die even mag wennen aan jou en zijn omgeving voordat je hem overal mee naar toe gaat nemen. Het is wenselijk als de pup vanuit veiligheid en vertrouwen in jou, op zijn eigen tempo, het ontdekken van “de wereld” mag bepalen.

Teamspirit And Dogs kiest ervoor om individueel begeleiding te geven in het opvoeden van je pup. Als je de pup krijgt met 8 weken is deze net weg van zijn nestbroertjes en zusjes en van zijn mama.

De pup moet in een nieuw huis en gezin zijn weg nog helemaal gaan vinden en er valt veel nieuws te ontdekken. Krijgt de pup daar de ruimte voor van jou? Alles is nieuw en er wordt vaak in korte tijd veel van hem verwacht.

Wil je  een goede band opbouwen met je nieuwe pup en de dingen leren die jij belangrijk vindt, dan nodig ik je van harte uit. Tijdens deze puppylessen vertel ik je uiteraard het een en ander over puppy en hondengedrag en over  lichaamstaal. Hoe je je pup zindelijk maakt,  alleen leert te blijven, aan de lijn te lopen, hier te komen, vervoeren in de auto en nog veel meer. Graag vertel ik de eventuele kinderen in het gezin wat ze wel en niet mogen doen met de pup. Hier heb ik ook een leuke workshop voor: Kinderen en een hond.

Heb je een pup die straks naar de trimster moet dan verwijs ik je graag naar Trimsalon de Vlinder in Riethoven. Hier kun je gratis een afspraak maken om de pup spelenderwijs aan de handelingen van de trimster te laten wennen.

Klik hier voor de tarieven.