Menu Sluiten

GiGi

GiGi, Beagle teefje van 2,5 jaar oud,  zoekt een liefdevolle thuis.

GiGi is een lieve, sociale, huishond en vanaf pup opgegroeid in een gezin met jonge kinderen. Soms vindt ze dingen wat spannend maar als je haar gerust stelt dan laat ze haar vrolijke zelf zien. Ze kan goed haar rust vinden op haar mat, bank of in de Bench. Ze ligt graag bij je op de bank en zoekt je gezelschap op.

GiGi kan goed alleen blijven, maar geen hele dagen. GiGi is geen hond die veel blaft hooguit even als ze iets spannend vindt. Bij meegaan in de auto kan ze wel wat steun en aandacht gebruiken.

Ze gaat graag mee wandelen en andere honden zijn geen probleem voor haar. 

GiGi loopt rustig mee aan de lijn en snuffelt graag. Eenmaal los vindt ze rennen door het gras heerlijk. Zeker als je haar uitdaagt tot spelen.

Na een uitgebreid gesprek is gebleken dat het gezin waar GiGi woont, helaas moet overgaan tot herplaatsing van haar.  Ze gunnen haar een warm, liefdevol thuis en ze mag daarom ook blijven totdat we dat gevonden hebben. 

Heb je interesse in GiGi vul dan het vragenformulier in. Deze staat op de site van Together Alive. Hier werk ik voor en de adoptie loopt via hen. Ik begeleid het proces hierin.