Menu Sluiten

voorbereiden op de komst van een pup

Hoe bereid je je voor op de komst van een pup?

Pup-Lloyd

Als je besloten hebt een pup op te nemen in je gezin dan kan het zinvol zijn om je van te voren te laten informeren over de raskenmerken van je pup en waar je allemaal aan moet denken.

Vraag jezelf eens af, hoe ga ik de pup vervoeren in de auto als ik de pup ga ophalen, wat ga ik doen als ik met mijn pup thuiskom. Wat mag ik wel en niet doen met de pup?

Hoe lang mag ik met de pup wandelen, wat geef ik de pup te eten en hoe vaak, hoeveel slaap heeft een pup nodig?

Ook zou het fijn zijn als je zorgt voor een droge slaapplek, een  veilige bench voor als je even weggaat om de pup tot rust te laten komen. Voldoende veilig speelgoed en verschillend kauwmateriaal. Een riem, van welke lengte, en ga je een halsband of een tuigje aanschaffen?

Wat ga je je pup allemaal leren en op welke wijze? Hoe zorg je dat de pup en je kinderen liefde- en respectvol met elkaar omgaan? En met de eventuele andere huisdieren, bijvoorbeeld de poes.

Zomaar een greep uit heel veel vragen die bij je opkomen en dingen waar je aan moet denken bij de aanschaf van een pup. Wil je jezelf goed voorbereiden op de komst van jouw pup? Teamspirit helpt je hierbij. We bespreken de dingen en jij krijgt hier een digitale versie van toegestuurd.

En natuurlijk hoort ontdekken van de wereld, lopen aan de lijn, alleen thuisblijven, hier komen, niet opspringen en nog veel meer, hier ook bij. Kortom de opvoeding van je pup is een hele klus. Wil je graag hierbij begeleid en geïnformeerd worden? Dat kan, ik help je graag.

Deze lezing is zowel persoonlijk als online te volgen.

Vraag naar de mogelijkheden.