Menu Sluiten

Bijscholingen en lezingen

Up to date blijven

Mijn opleiding als hondengedragsbegeleider opvoedkundig gedrag en specialist probleemgedrag heb ik beide gevolgd in 2018 bij Geert de Bolster waarna ik bij het goed afleggen  van mijn stage in 2019 mijn Qualitylabel heb mogen ontvangen. Uiteraard school ik geregeld bij en volg ik vele workshops waardoor mijn kennis up to date blijft. Inmiddels heb ik het Qualitylabel voor 2020 mogen ontvangen. 

In februari 2020 heb ik een opleiding gevolgd bij Sam Turner en wel de opleiding Balans en Coördinatie. Hiermee ga ik binnenkort aan de slag. Ook bij deze opleiding geldt dat we elk jaar moeten bijscholen. 

Als hondengedrag coach vind ik het belangrijk om geregeld bij te scholen of lezingen te volgen. De inzichten in hondengedrag veranderen continue en dat is een mooie ontwikkeling.

Ook ben ik benieuwd naar de wijze waarop andere coaches en gedragstherapeuten met ongewenst hondengedrag omgaan en daarin adviseren. Er is voor mij niet 1 grote waarheid hierin, in ieders manier van werken zitten dingen die je aanspreken en minder aanspreken.

Ik geloof in de kracht van samenwerken en niet in concurrentie. Ik ben wie ik ben en ik werk op mijn eigen unieke manier, dat past bij je of niet.

 

Waar het uiteindelijk om gaat is dat jij geholpen wordt op een manier die bij jou past en bij de wijze waarop jij wil omgaan met je hond.

Onderstaand een lijst van gevolgde lezingen 2019/2020:

  • Hoogsentiviteit bij honden door Ineke v.d.Aa
  • De emotionele belevingswereld van HondenLot
  • Puberteit bij honden door Sam Turner
  • De buitenlandse hond van Suze Steenbergen

Op de agenda staan:

  • Stressreductie door bewust aanraking door Tamara Velmmix
  • Agressie bij honden genuanceerd van HondenLot
  • Balans en Coördinatie voor senioren door Sam Turner