Menu Sluiten

Over mij

Marion Bekkers

Het samen goed hebben

Ik ben  Marion Bekkers, getrouwd met Ren, en heb drie honden. Border Collie Kane en Spirit en Australian Shepherd Lloyd. Ik woon in Riethoven en mijn  werk/buiten locatie bevind zich in Westerhoven op een mooi bosperceel in de Brabantse Kempen. Ik heb ook een poezensnuit zij heet Fien.

7 jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd als administratief facilitair medewerker. Ik zag een uitdaging in met honden en mensen te gaan werken. Dat is de reden dat ik een  coachopleiding ben gaan volgen. Na afronding van mijn opleiding ben ik gecertificeerd coach met hond met specialisatie autisme. Inmiddels heb ik ervoor gekozen om niet meer mijn honden in te zetten bij coaching. Ik vond dat leuk maar zij? 

Als je met mensen werkt en met honden wil je het welzijn van beiden kunnen waarborgen. Ik zocht naar een opleiding in honden gedrag die bij mijn manier van coachen en werken paste. Ik vond deze bij Geert de Bolster Academy.  Het coachen van mensen met hond en het coachen van mensen die tegen opvoedkundig of ongewenst gedrag aanlopen met hun hond. Beiden zijn zo nauw met elkaar verbonden dat het prima bij elkaar aansluit.

Ik leer nog dagelijks van mijn honden en soms houden ze me ook een flinke spiegel voor. Ze hebben je heel wat te vertellen, als je maar wil luister

Mijn honden mogen “hond” zijn met alles wat er is, ik probeer hen te begrijpen en te steunen in de situaties waarin ze het lastig hebben. En soms moeten we met gedrag “dealen” als we al van alles geprobeerd hebben en er geen verandering meer plaats vindt. Voor mij is dat oké. Ik ben in  verbinding met mijn honden en geniet van alles wat ze me steeds weer laten zien en laten ontdekken.

Veiligheid, vertrouwen, geduld, liefde maar vooral het samen “goed” hebben is voor mij de basis om met honden op een respectvolle manier samen te leven.

Wil je weten welke opleidingen en bijscholingen in Hondengedrag  ik heb gevolgd klik dan hier

marion coach
Marion en Lloyd
Marion en Spirit