Menu Sluiten

Lessen

Opvoeden van je pup

Als je een pup aanschaft wordt er altijd van je verwacht dat je er een puppycursus mee gaat doen. De pup moet toch immers van alles leren.  Wanneer ga je ermee starten vraagt iedereen??

Mag je pup even wennen aan jou en zijn omgeving voordat je hem overal mee naar toe neemt? Het is fijn als de pup vanuit veiligheid en vertrouwen in jou zijn eigen tempo mag bepalen. Daarnaast hoor ik dat er vaak een pup “getraind” wordt.

Teamspirit And Dogs kiest ervoor om begeleiding te geven in opvoeden van je pup. Het beestje is net weg van zijn nestbroertjes en zusjes en van zijn mama. Hij moet in een nieuw huis en gezin zijn weg nog helemaal gaan ontdekken. Krijgt hij daar de ruimte voor van jou? Ik vind dat een pup de ruimte en tijd hiervoor moet krijgen. Alles is nieuw en er wordt vaak in korte tijd veel van hem verwacht. Wil je nu eens vanuit connectie een goede band opbouwen met je nieuwe hond dan nodig ik je van harte uit. Tijdens deze lessen in groepjes van maximaal 4 deelnemers met pup gaan we ongedwongen en op een vriendelijke positieve manier aan de slag. Ik mag gebruik maken van een omheind terrein in Westerhoven.  Niet alleen praktijkoefeningen zullen aangeboden worden. Uiteraard vertel ik je het e.e.a. over hondengedrag en lichaamstaal. Hoe je je hond leert alleen te blijven, aan de lijn te lopen, en wat eventuele kinderen in het gezin wel en niet mogen doen met de hond. En nog veel meer. Heb je hier vragen over? Stuur een mailtje of bel.

Balans en coördinatie

Door een ernstige blessure van mijn eigen hond heb ik besloten om op 8 februari 2020 een opleiding te gaan volgen bij Sam Turner betreffende balans en coördinatie. Het leert de hond bewust te zijn van zijn eigen lichaam en kunnen. Ik hoop hiermee mijn eigen hond te ondersteunen en andere mensen met hun hond hierin te begeleiden. Een soort van “sport” wat jong en oud, groot en klein kan doen. 

Deze opleiding eindigt op 1 maart 2020. Daarna zal ik hier meer informatie over geven en z.s.m. lessen hierin gaan opstarten.

Hou de Facebookpagina van Teamspirit And Dogs in de gaten!