Menu Sluiten

Gouden mand gezocht

Gouden mand gezocht

Voor deze lieve kruising Labrador van 2 jaar oud ben ik op zoek naar een liefdevolle gouden mand.
Amber is 1,5 jaar geleden uit Portugal naar Nederland gekomen. Ze is gechipt, inge├źnt en gesteriliseerd.
Ze is enorm sociaal met andere honden maar is te onstuimig voor kleine kinderen. Vanaf een jaar of 12 zou geen probleem zijn.
Amber heeft een basiscursus gevolgd, maar moet ondanks dat nog veel leren. We zoeken daarom iemand met ervaring met honden die haar op een consequente manier kan begeleiden in haar onstuimigheid en onzekerheid.

Het ideale baasje heeft voldoende geduld en kennis om haar een stabiele basis te even. Ruimte om het huis waar ze vrij kan rennen of iemand die graag lange wandelingen maakt zou zeer geschikt zijn voor haar. Omdat Amber erg sociaal is naar andere honden verwacht ik dat de aanwezigheid van een andere hond een positieve bijdrage zou kunnen leveren.
Sinds 2 maanden begeleid ik de huidige eigenaar met het gedrag van Amber. Mede door zijn autisme kan hij Amber helaas niet geven wat ze nodig heeft. Met veel verdriet heeft hij besloten afscheid van haar te nemen.
Ik wil je vragen, als je serieuze interesse of vragen hebt, dan contact met mij op te nemen. Ik zal je dan meer vertellen over de achtergrond van Amber. Tevens wil ik de nieuwe eigenaar nazorg bieden in de weg die we met Amber ingeslagen zijn. Teamspirit And Dogs
Marion Bekkers /info@teamspiritanddogs.nl / 06-42908847/
Delen en meedenken is fijn en wordt gewaardeerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *